Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
CN: David Popovici, două medalii de aur în prima zi a „naționalelor”Marian Burlacu / SportPictures.eu
05 Apr 2023

CN: David Popovici, două medalii de aur în prima zi a „naționalelor”

Federația Română de Natație și Pentatlon Modern organizează de azi și până duminică întrecerile Campionatului Național de înot în bazin de 50 m pentru seniori, tineret și juniori, ediția 2023. Competiția este găzduită de bazinul din incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni și a reunit la start cei mai buni sportivi ai momentului din întreaga țară. S-au înscris 530 de sportivi, 234 de înotătoare și 296 de înotători fiind angrenați în cele cinci zile de concurs.

În prima zi, David Popovici a obținut două medalii de aur, înptătorul legitimat la clubul Dinamo terminând primul în probele de 50 m liber și 100 m spate. În proba lungimii de bazin Popovici a oprit cronometrul după 22,62 secunde, fiind urmat de doi înptători de la CSM Constanța, George Alexandru Stoica cu 22,96 secunde și Patrick Sebastian Dinu cu 23,31 secunde. În proba de spate, David a înotat în 54,74 secunde, fiind urmat de Denis Laurean Popescu (Clubul Sportiv Olimpia București) cu 55,05 secunde, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a clasat Robert Andrei Badea (CSA Steaua) cu 58,89 secunde. Rezultatele tuturor finalelor le putei vedea aici.

În fiecare zi, reuniunea de dimineață începe la ora 9:00, iar cea de după-amiază va avea primul start la ora 18:00.

TVR 1 va transmite în direct, în fiecare zi, finalele programate în sesiunea de seară, de la ora 18:00, iar cele mai importante probe din sesiunile de dimineaţă vor putea fi urmărite în direct la TVR INFO.

Alte știri din Natație