Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: CSA Steaua câștigă primul meci al finaleiBogdan Balas / SportPictures.eu
11 Apr 2023

CN: CSA Steaua câștigă primul meci al finalei

Campionatul Național de hochei pe gheață a ajuns în faza finală. După disputarea partidelor din grupa A, cea care a reunit primele trei formații clasate la finele sezonului regulat, CSA Steaua s-a situat pe prima poziție, urmată de Corona Brașov și ACSH Gheorgheni.

Conform deciziei Comisiei de competiţii din cadrul Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, s-a renunţat la desfăşurarea fazei play-off a Campionatului Naţional și se dispută direct finale, finala pentru trofeu fiind disputată între CSA Steaua și Corona Brașov, iar în finala mică ACSH Gheorgheni întâlnește câștigătoarea grupei B, cea care a reunit echipele clasate pe locurile 4-7 la finele sezonului regulat. Ambele finale se dispută după sistemul „cel mai bun din 3 jocuri”.

În primul meci al finalei mari, CSA Steaua s-a impus luni seară pe patinoarul Olimpic din Brașov cu scorul de 6-4 (3-1, 1-1, 2-2) și pornește ca favorită la câștigarea trofeului, meciul cu numărul 2 fiind programat miercuri, 12 aprilie de la ora 21:00 pe patinoarul de la Otopeni. După o pauză de 17 ani, hocheiștii militari se apropie de titlul cu numărul 41.

Alte știri din Hochei