Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
CN: Brașovenii prelungesc suspansulSorin Pană / SportPictures.eu
03 Mai 2021

CN: Brașovenii prelungesc suspansul

CSM Galați cucerește medaliile de bronz ale Campionatului Național de hochei pe gheață după ce astăzi a câștigat meciul cu numărul 3 contra celor de la ACSH Gheorgheni chiar pe patinoarul formației harghitene. După ce s-au impus în ambele jocuri de pe teren propriu cu scoruri strânse, 6-4 și 4-3, elevii ucraineanului Vadim Shakraichuk au obținut astăzi cea mai categorică victorie, 6-3, în fieful adversarei sale. Performanța gălățenilor este lăudabilă în condițiile în care s-au reunit cu mare întârziere ca echipă și au reușit să se impună în fața unei echipe care a jucat un sezon complet în Erste Liga.

În finala mare CSM Corona Brașov menține suspansul după o victorie obținută pe patinoarul „Vakar Lajos”. Câștigătoarea Erste Liga, SC Miercurea Ciuc, se afla la un meci de a cuceri titlul național după ce s-a impus în primele două jocuri disputate pe patinoarul Olimpic din orașul de sub Tâmpa. 5-2 și 4-1 au fost scorurile înregistrate de ciucani în primele dispute ale finalei, însă astăzi „lupii” au avut puterea de a reveni de la 0-3 după prima repriză la 5-4 înainte de ultima treime și să mai puncteze încă o dată în final după ce fuseseră egalați de gazde. Rămâne de văzut dacă jucătorii pregătiți de Dave McQueen vor avea aceeași determinare și vor rezista asaltului formației ciucane în partida cu numărul 4 programată marți pe același patinoar.

 

Programul și rezultatele finalelor:

Joi, 29 aprilie

CSM Corona Brașov - SC Miercurea Ciuc  2-5 (0-1, 1-0, 1-4)

CSM Galați - ACSH Gheorgheni  6-4 (2-1, 2-0, 2-3)

Vineri, 30 aprilie

CSM Corona Brașov - SC Miercurea Ciuc  1-4 (1-1, 0-1, 0-2)

CSM Galați - ACSH Gheorgheni  4-3 (1-1, 2-1, 1-1)

Luni, 3 mai

SC Miercurea Ciuc - CSM Corona Brașov  5-6 (3-0, 1-5, 1-1)

ACSH Gheorgheni - CSM Galați   3-6 (2-2, 0-3, 1-1)

Marți, 4 mai

SC Miercurea Ciuc - CSM Corona Brașov

Joi, 6 mai

CSM Corona Brașov - SC Miercurea Ciuc

Alte știri din Hochei