Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
CM: Performanță fantastică pentru Ovidiu IonescuAFP / Mediafax Foto
26 Apr 2019

CM: Performanță fantastică pentru Ovidiu Ionescu

Jucătorul român Ovidiu Ionescu în vârstă de 29 de ani pune capăt unei perioade de 19 ani fără medalie cucerită la Campionatele Mondiale de tenis de masă. La ediția ce se desfășoară între 21 și 28 aprilie la Budapesta, Ovidiu și spaniolul Alvaro Robles s-au calificat în finala probei de dublu masculin după un parcurs remarcabil.

Cei doi au trecut în primul tur de rușii Vildan Gadiev și Kirill Skachkov cu 4:0, de italienii Mihai Bobocică și Niagol Stoyanov cu 4:1, cu același scor au dispus în optimile de finală de Jonathan Groth (Danemarca) și Liam Pitchford (Marea Britanie), pentru ca în sferturile de finală să se impună cu 4:0 în partida contra perechii suedeze formate din Kristian Karlsson și Mattias Flack.

În această seară, ei au evoluat în semifinală împotriva portughezilor Tiago Apolonia și Joao Monteiro și s-au impus după un joc dramatic cu 4:3 (11:6, 3:11, 10:12, 11:7, 11:7, 9:11, 11:8) în care au revenit după ce au fost conduși cu 2:1 la seturi.

În finala programată mâine cu începere de la ora 13:00 ora României, Ovidiu și Alvaro au o misiune deosebit de dificilă, ei urmând a înfrunta perechea chineză formată din Long Ma și Chuqin Wang.

Alte știri din Tenis de masă