Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
CM Milano: Aur pentru echipajul masculin de canoe-4 1.000 mAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
23 Aug 2015

CM Milano: Aur pentru echipajul masculin de canoe-4 1.000 m

Echipajul României în proba de canoe-4 1.000 m, alcătuit din Leonid Carp, Petre Condrat, Iosif Chirilă și Ștefan Andrei Strat, a cucerit medalia de aur la Campionatele mondiale de kaiac-canoe de la Milano, impunându-se duminică de o manieră impresionantă, după ce au dominat cursa de la start la sosire.

Canoea din România a luat un start foarte bun, a mărit constant strocul, trecând clar în frunte la jumătatea distanței, apoi la 750 m, pentru a reuși să păstreze avantajul luat până la trecerea liniei imaginare de sosire, cu timpul de 3:23.202. Medalia de argint a revenit Ucrainei - 3:23.882, iar cea de bronz - Ungariei, în 3:24.442.

În finala feminină de kaiac simplu 1.000 m, românca Florentina Caminescu a fost, la rândul ei, aproape de podiumul de premiere, clasându-se în cele din urmă pe locul 4. Victoria a revenit unguroaicei Erika Medveczky, urmată de Kristina Bedec (Serbia) și Margaret Hogan (SUA).

În ultima finală a reuniunii de dimineață, în proba masculină de kaiac-4 pe 1.000 m, câștigată de Slovacia, echipajul României (Traian Neagu, Cătălin Turceag, Daniel Burciu și Petruș Gavrilă) s-a situat pe locul 7.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Kaiac-canoe