Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
CM: David Popovici continuă seria recordurilor mondiale și se califică în finala de 100 m liber
21 Iun 2022

CM: David Popovici continuă seria recordurilor mondiale și se califică în finala de 100 m liber

Medalia de aur obținută în proba de 200 de metri liber va fi mai mult ca sigur dublată de David Popovici cu una în proba sa favorită, cea de 100 de metri liber. Astăzi campionul în vârstă de 17 ani a câștigat seriile și semifinalele probei înregistrând timpi de excepție. Concurând în seria a 10-a dintr-un total de 11, David a înregistrat timpul de 47.60 secunde, cu 35 sutimi sub cel înregistrat de Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei de 100 de metri liber, care s-a retras înaintea semifinalelor din cauza unor probleme medicale.

În cursul serii, David a dat din nou un adevărat spectacol în a doua semifinală, reușind să revină pe ultimii 50 de metri după ce la întoarcere nu prinsese podiumul! Explozia din brațe l-a dus la o lungime de corp avans la jumătatea bazinului și a încheiat parcursul cu un 47.13 secunde ce înseamnă un nou record mondial de juniori!

Mâine de la ora 19:22 este programată finala probei de 100 de metri liber, ce va putea fi vizionată în direct pe canalul TVR1.

Alte știri din Natație