Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CM: 8 medalii pentru tinerii înotători tricoloriMarian Burlacu / SportPictures.eu
05 Sep 2022

CM: 8 medalii pentru tinerii înotători tricolori

România a încheiat pe locul 4 în clasamentul pe medalii la Campionatele Mondiale de Înot pentru juniori ce s-au disputat săptămâna trecută la Lima, în Peru. Performanța este cu atât mai importantă cu cât jumătate dintre cele 8 medalii obținute sunt de aur și au fost aduse de David Popovici în probele de 100 m și 200 m liber, de Bianca Costea în cea de 50 m liber și de ștafeta 4x100 m liber masculin alcătuită din David Popovici, Ștefan Cozma, Alexandru Constantinescu și Patrick Dinu.

Argint au obținut Vlad Stancu în finala de 400 m liber și ștafeta de 4x100 m liber combinat formată din David Popovici, Patrick Dinu, Bianca Costea și Rebecca Diaconescu. De asemenea, Vlad Stancu a câștigat bronzul în finalele probelor de 800 m și 1500 m liber.

Așadar, natația românească încheie un sezon competițional de excepție la nivelul juniorilor și seniorilor, cu un record de medalii la campionatele continentale și mondiale, precum și la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Alte știri din Juniori