Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV: România rămâne fără echipe în competițiile inter-cluburiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Ian 2024

CEV: România rămâne fără echipe în competițiile inter-cluburi

Ultimele trei echipe românești ce mai aveau de disputat partide în competițiile voleibalistice inter-cluburi au suferit înfrângeri și au fost eliminate din competiții.

În ultima partidă disputată în grupa E a CEV Champions League la volei masculin, campioana României, CSM Arcada Galați, a cedat pe terenul cehilor de la VK Lvi Praga. Elevii lui Sergiu Stancu nu au mai putut repeta jocul bun din etapa trecută contra liderului Cucine Lube Civitanova și au pierdut cu 3:0 (25:23, 25:23, 25:15), rezultat cu care termină grupa pe ultimul loc cu două victorii și 4 înfrângeri. Un succes în fața cehilor i-ar fi urcat pe gălățeni pe locul 2 și le asigura accesul în play-off-ul sferturilor de finală, însă acum sunt nevoiți să pună capăt parcursului european.

În competiția feminină a CEV Challenge Cup, CSO Voluntari a pierdut și manșa retur contra italiencelor de la Igor Gorgonzola Novara. Disputat în Sala Polivalentă din Capitală, jocul a fost dominat de formația oaspete care s-a impus cu 3:0 (25:17, 25:18, 25:20) și s-a calificat în semifinale cu scorul generat de 6:1 la seturi. Ilfovencele pregătite de antrenorul turc Dehri Can Dehrioglu au pus capăt unei participări prestigioase în prima lor aventură europeană.

Tot în sferturile de finală ale CEV Challenge Cup, CSM Lugoj a cedat cu 3:0 (25:22, 25:20, 25:11) returul contra turcoaicelor de la Nilüfer Belediye Bursa disputat în arena Cengiz Göllü din Bursa. Finaliste în ediția 2023 a competiției, elevele lui Ugljesa Segrt au ratat șansa de a se apropia din nou de trofeul competiției.

Alte știri din Volei