Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV: Înfrângeri pentru echipele româneștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Ian 2024

CEV: Înfrângeri pentru echipele românești

Cele două formații românești care au evoluat astăzi în competițiile europene inter-cluburi au suferit înfrângeri pe teren propriu și și-au compromis în mare măsură șansele de a avansa în fazele următoare.

În sferturile de finală ale CEV Volleyball Challenge Cup, CSA Steaua a cedat în fața polonezilor de la Projekt Varșovia în jocul găzduit de sala „Mihai Viteazul” din Capitală. Oaspeții s-au impus fără drept de apel în 74 de minute cu scorul de 3:0 (25:23, 25:20, 25:21) și pornesc cu prima șansă la calificarea în semifinale, returul fiind programat marți, 16 ianuarie în Arena COS Torwar din capitala Poloniei.

În aceeași fază a competiției feminine, în sala „Ioan Kunst Ghermănescu” din Lugoj gazdele de la CSM Lugoj au încheiat cu o înfrângere partida contra turcoaicelor de la Nilüfer Belediye Bursa. Formația oaspete s-a impus cu 3:1 (26:24, 25:22, 25:27, 25:15) și returul de joia viitoare din arena Cengiz Göllü de la Bursa se anunță unul de foc pentru elevele lui Ugljesa Segrt.

Alte știri din Volei