Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV Champions League: Gălățenii se califică în grupele principaleSorin Pana / SportPictures.eu
12 Nov 2023

CEV Champions League: Gălățenii se califică în grupele principale

CSM Arcada Galați a obținut calificarea în grupele CEV Champions League după ce a câștigat primul set din ultimul meci al grupei din ultima fază preliminară a competiției disputat împotriva grecilor de la Olympiacos Pireu.

Formația gălățeană își făcuse misiunea ușoară după ce s-a impus vineri cu 3:0 (25:15, 25:21, 25:14) în fața echipei ucrainene SC "Prometey" Dnipro, iar sâmbătă a câștigat cu 3:0 (25:20, 27:25, 25:16) jocul contra bulgarilor de la Neftohimik Burgas. Ținând cont că vor accede în grupele principale câștigătoarele celor două grupe preliminare și echipa de pe locul 2 cu cea mai bună linie de clasament și de faptul că în cealaltă grupă echipa de pe locul 2 nu poate avea un setaveraj mai bun de 6:3 conform rezultatelor înregistrate după primele două zile, CSM Arcada avea nevoie de doar un set în ultimul meci pentru a avansa în grupele principale ale competiției și l-a obținut chiar în startul partidei contra formației grecești. După un 25:22, elevii lui Sergiu Stancu au declanșat fiesta în tribunele polivalentei gălățene. Cu jucători care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar cu obiectivul îndeplinit, gălățenii au pierdut în fața celor de la Olympiacos Pireu cu 1:3 (25:22, 18:25, 19:25, 26:28).

CSM Arcada Galați va evolua în grupa E, având ca adversare formaţiile Cucine Lube Civitanova (Italia), Greenyard Maaseik (Belgia) şi VK Lvi Praga (Cehia).

Alte știri din Volei