Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
CEV: CSM Arcada învinge liderulSportPictures.eu
09 Ian 2024

CEV: CSM Arcada învinge liderul

În ultima partidă disputată pe teren proopriu în grupa E a CEV Champions League la volei masculin, campioana României, CSM Arcada Galați, a obținut o victorie de prestigiu contra liderului Cucine Lube Civitanova.

Elevii lui Sergiu Stancu s-au impus cu 3:2 (21:25, 25:23, 25:20, 16:25, 15:10) în fața italienilor la capătul unui joc ce a ținut cu sufletul la gură cei 1.300 de spectatori ce au populat Sala Sporturilor din Galați. Aaro Nikula a fost principalul marcator al gălățenilor cu 20 de puncte din 18 atacuri și două blocaje reușite, iar Andrei Butnaru a adus cele mai multe puncte din blocaje la fileu, 5. CSM Arcada ocupă locul 3 în grupă cu 4 puncte și va disputa ultimul joc miercurea viitoare în Cehia pe terenul celor de la VK Lvi Praga.

În competiția feminină a CEV Challenge Cup, CSO Voluntari a pierdut manșa tur contra italiencelor de la Igor Gorgonzola Novara, disputată în deplasare. Favoritele s-au impus cu 3:1 (25:18, 19:25, 25:13, 25:17) și complică situația ilfovencelor. Cu toate acestea, jucătoarele pregătite de antrenorul turc Dehri Can Dehrioglu vor juca cu ambiție miercurea viitoare în returul găzduit de Sala Polivalentă din Capitală și vor încerca să provoace surpriza.

Alte știri din Volei