Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CE juniori: Zestrea de medalii a tricolorilor sporește cu un aur și un argintMarian Burlacu / SportPictures.eu
07 Iul 2022

CE juniori: Zestrea de medalii a tricolorilor sporește cu un aur și un argint

Campionatul European de înot pentru juniori ce se dispută în bazinul din Complexul Sportiv de Natație din Otopeni a adus delegației tricolore alte două medalii în cea de-a treia sa zi.

Performanța zilei îi aparține lui Vlad Stancu, medaliat cu aur în finala de la 1.500 m liber masculin. Tânărul sportiv legitimat la CSA Steaua a entuziasmat pur și simplu asistența cu o cursă sublimă și un final solitar pe ultimii 150 de metri. Vlad Stancu a cucerit medalia de aur cu timpul de 15:05.47 minute, cu 8 secunde avans față de principalul său urmăritor, polonezul Krzysztof Chmielewski (15:13.46), podiumul fiind completat de turcul Batur Albayarak (15:13.46)

Bianca Costea a adus în această după-amiază a patra medalie pentru delegația României la Campionatul European de înot pentru juniori. În finala de la 50 m, Bianca Costea a realizat o cursă superbă și a reușit să cucerească medalia de argint cu timpul de 25.34 secunde, la mică distanță de câștigătoarea Nina Sandrine Jazy (Germania), care a oprit cronometrul după 25.22 secunde.

David Popovici s-a calificat în finala de la 50 m liber cu primul timp al semifinalelor. David a parcurs o lungime de bazin în 22.17 secunde și s-a calificat fără emoții în ultimul act al probei. Finala va avea loc vineri, 8 iulie 2022, de la ora 17:32.

Aissia Claudia Prisecariu s-a calificat în finala de la 200 m spate după ce în semifinale a încheiat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 2:14.64, unul care o califică în ultimul act programat vineri, 8 iulie 2022, de la ora 18:01.

Alte știri din Juniori