Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
CE juniori: Vlad Stancu aduce încă o medalie de argintMarian Burlacu / SportPictures.eu
09 Iul 2022

CE juniori: Vlad Stancu aduce încă o medalie de argint

Sportivii români continuă să aducă medalii la Campionatul European de înot pentru juniori ce se dispută în bazinul din Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.

Vlad Stancu a câștigat medalia de argint în finala de la 800 m liber după o nouă prestație superbă. Sportivul în vârstă de 16 ani, încurajat de o tribună efervescentă și de colegii din lotul național de juniori, și-a trecut în palmares a doua medalie individuală la această competiție, după aurul de la 1.500 m liber, și a treia la general, el cucerind aurul și cu ștafeta de 4x100 m liber a României. Vlad a avut o a doua parte a cursei impresionantă în care a trecut de pe locul 4 și un handicap de peste 4 secunde față de lider pe locul 2 cu timpul de 7:54.02, cu mai puțin de 2 secunde în urma campionului Lorenzo Galossi (Italia), înregistrat cu 7:52.04.

David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 m liber cu cel mai bun timp din semifinale, 48.31 secunde. David a înotat economic, economisind energia pentru finala de mâine de la ora 17:39. Din păcate, Patrick Sebastian Dinu, care a înotat în cea de-a doua semifinală, a încheiat cursa cu timpul de 50.72 s și va fi a doua rezervă a finalei.

Andra Denisa Gorecki s-a clasat pe locul 7 în finala probei de 200 m fluture cu timpul de 2:15.58 min, iar Aissia Claudia Prisecariu și Rebecca Aimee Diaconescu s-au oprit în semifinale la 100 m spate.

Alte știri din Juniori