Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
CE U19: România va lupta pentru medaliile de bronz
14 Iul 2023

CE U19: România va lupta pentru medaliile de bronz

Selecționata U19 de handbal feminin a României a cedat în această seară în fața Ungariei în semifinalele Campionatului European.

Pitești Arena a fost din nou gazda primitoare și le-a susținut pe jucătoarele pregătite de Simona Maior Pașca în efortul lor de a accede în finala mare a competiției, însă nu a fost de ajuns pentru a trece de bine organizata formație maghiară. Chiar dacă au lăsat impresia că pot provoca o surpriză, după ce conduceau cu două goluri, 9:7 în minutul 10, tricolorele s-au văzut conduse cu 15:11 în minutul 22 și adversarele lor au condus pe tabelă până la finalul jocului.

Chiar dacă la pauză diferența era de doar două goluri, 18:16, fetele noastre s-au precipitat în câteva rânduri în partea secundă și le-au permis adversarelor să se desprindă la cinci lungimi, 29:24 în minutul 49, iar pe final să mărească ecartul, tabela indicând la ultima sirenă scorul de 34:26 (18:16).

Așadar, România va disputa finala mică, în care va avea ocazia să își ia revanșa în fața Portugaliei pentru înfrângerea din grupă. Partida se va disputa duminică, 16 iulie de la ora 17:30, înaintea finalei mari în care se vor întâlni Ungaria și Danemarca.

Alte știri din Handbal