Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
CE: Tricolorii pierd cu Grecia și joacă pentru locurile 9-12Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Ian 2020

CE: Tricolorii pierd cu Grecia și joacă pentru locurile 9-12

După ce a obținut pe ultima sută de metri calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de polo, selecționata României a cedat astăzi în fața Greciei într-un meci disputat la Budapesta în Danube Arena.

Două reprize promițătoare, la capătul cărora scorul era de 5:3 în favoarea lor, poloiștii pregătiți de tehnicianul grec Athanasios Kechagias au căzut inexplicabil în cea de-a treia în care au primit 6 goluri fără a înscrie vreunul. Degringolada a continuat în ultima repriză, atunci când formația elenă a mai înscris o dată și a dus scorul la 5:10, pentru ca la ultima sirenă tabela să indice scorul de 7:13 (3:1, 2:2, 0:6, 2:4).

Golurile formației noastre au fost înscrise de Tiberiu Negrean 2, Cosmin Radu 1, Mihnea Gheorghe 1, Andrei Prioteasa 1, Vlad Georgescu 1, Nicolae Oanță 1.

Următorul meci al României va fi contra Germaniei în grupa locurilor 9-12 și se va juca miercuri, 22 ianuarie de la ora 15:30.

Alte știri din Polo