Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
CE: Medalii pentru români în probele de dublu
17 Aug 2022

CE: Medalii pentru români în probele de dublu

Desfășurat în Rudi-Sedlmayer-Halle din Munchen, Campionatul European de tenis de masă a adus până în prezent rezultate notabile pentru delegația României. După ce luni seară Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au obţinut medalia de argint în proba de dublu mixt după ce au cedat în finală cu 1-3 (1-8, 6-11, 5-11, 9-11) în fața perechii franceze Emmanuel Lebesson/Jianan Yuan, ieri și astăzi au intrat în concurs perechile feminine. Astfel, în cele două semifinale ale probei s-au calificat 4 jucătoare tricolore în trei perechi, astfel încât avem asigurată o medalie de bronz și una de argint chiar înaintea disputării semifinalelor.

Elizabeta Samara și Andreea Dragoman se vor lupta într-una dintre semifinale cu perechea luxemburgheză Xia Lian Ni/Sarah De Nutte. Până a atinge această fază, reprezentantele României au trecut succesiv de franțuzoaicele Oceane Guisnel și Charlotte Lutz cu scorul de 3-0, de perechea Nikoleta Puchovanova (Slovacia)/Özge Yilmaz (Turcia) cu 3-0 și de perechea Hana Matelova (Cehia)/Barbora Balazova (Slovacia) cu 3-0.

În cealaltă semifinală se vor duela la fileu perechile Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria) şi Adina Diaconu/Maria Xiao (Spania). Szocs/Polcanova au învins anterior perechea italiană Nicole Arlia/Gaia Monfardini, perechea poloneză Natalia Partyka/Natalia Bajor și perechea portugheză Fu Yu/Jien Shao, toate victoriile fiind obținute cu 3-0.

Adina Diaconu și Maria Xiao au dispus de unguroaicele Dóra Madarász și Georgina Póta cu 3-0, de italiencele Giorgia Piccolin și Debora Vivarelli cu 3-1, același scor înregistrându-l și în sfertul de finală contra jucătoarelor germane Sabine Winter și Nina Mittelham.

Semifinalele sunt programate joi de la ora 14:15, iar finala va avea loc de la ora 20:00.

Alte știri din Tenis de masă