Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Bugetul Pandurilor Târgu Jiu va fi de 5,5 milioane de euroSportPictures.eu
12 Iul 2014

Bugetul Pandurilor Târgu Jiu va fi de 5,5 milioane de euro

Pandurii Târgu Jiu și-a facut public intențiile pentru noul sezon al Campionatului National "Liga I". Astfel, echipa gorjeană intenționează o clasare între primele șase locuri la finalul ediției 2014 - 2015.

"Prognozam ca vom avea un buget pentru sezonul 2014 – 2015 undeva in jurul a cinci milioane si jumatate de euro, care ar fi defalcat in felul următor: 2,5 milioane de euro aportul asociatilor, doua milioane de euro din drepturile tv si un milion de euro din alte venituri. O parte dintre asociati au efectuat deja platile catre club, am avut o sedinta AGA si Artego urmeaza sa vireze acum o parte din suma, la fel si Consiliul Judetean. CEO a virat anul acesta aproximativ un milion de euro si la sedinta AGA ni s-a spus ca in aceast perioada, pana la inceperea campionatului, urmeaza sa vireze sumele cu care s-au angajat sa contribuie la bunul mers al clubului”, a declarat Mihai Prunariu, presedintele Consiliului de Administratie, pentru site-ul oficial al clubului. 

Aflata in turneu de pregatire in Austria, Pandurii Targu Jiu a invins cu 3-1 pe Velez Mostar, dupa ce in primul test remizase fara gol cu ungurii de la Spartacus. Pentru olteni au marcat Breeveld, Radut si Sendroiu.

Antrenorul Petre Grigoras a folosit doua formule de echipa pentru fiecare repriza:  Stanca - Pleasca, Erico, Christou, Momcilovic - Breeveld, Anton, Radut - Shalaj, Matulevicius, Nicoara in prima parte, respectiv: Mingote - Ungurusan, Parvulescu, Negrescu, Ciucur - Pana, Elton - A. Predescu, Buleica, Sendroiu - M. Roman in cea de a doua.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Business sport