Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Bergenbier sărbătorește împreună cu Petrolul 90 de ani de la înființarea clubului
30 Sep 2014

Bergenbier sărbătorește împreună cu Petrolul 90 de ani de la înființarea clubului

90 de ani de istorie plini de momente memorabile, cu perioade bune și grele, nu pot fi sărbătoriți decât într-un mod inedit. Bergenbier, un partener tradițional al echipei Petrolul Ploiești, lansează în această toamnă un ambalaj special prin care marchează aniversarea celor 90 de ani împliniți de la înființarea clubului.

Ambalajele „Petrolul 90 de ani” vor fi disponibile în ediție limitată pe piață de la începutul lunii octombrie și vor putea fi găsite exclusiv în județul Prahova. Noile ambalaje aniversare dedicate fanilor echipei Petrolul Ploiești poartă însemnele existente ale clubului.

Bergenbier a dorit să fie alături și să sărbătorească împreună cu suporterii prahoveni cei 90 de ani de istorie definiți de momente memorabile, încercând să le răsplătească acestora încrederea pe care au acordat-o clubului de-a lungul timpului, recunoscându-le devotamentul cu o campanie creată special pentru ei. Aceasta este prima ediție limitată lansată în România de către un producător de bere pentru a sărbători aniversarea unui club de fotbal local.

Ediția aniversară lansată de Bergenbier va fi disponibilă în variantele: doză de aluminiu de 0,5L si multi-pack, sticlă de 0,5L și PET 2,5L și va putea fi găsită în comerțul tradițional, HoReCa și rețeaua Carrefour situate pe raza județului Prahova. În toate locațiile Bergenbier din mediul HoReCa consumatorii vor avea parte de activări în urmă cărora pot câștiga premii speciale. Consumatorii prahoveni pot găsi ambalajele aniversare de la începutul lunii octombrie.

Bergenbier continuă să fie cel mai entuziast suporter al momentelor petrecute împreună cu prietenii adevărați, în timp ce Petrolul Ploiești încurajează suporterii să-și susțină în continuare echipa preferată bucurându-se de o bere ce poartă însemnele clubului.

„Bergenbier reprezintă unul dintre partenerii de nădejde ai clubului. Devine deja o tradiție pentru noi să colaborăm pentru a aduce tot timpul ceva nou suporterilor Petrolului. Am sărbătorit împreună deschiderea stadionului <Ilie Oană>, acum sărbătorim împreună 90 de ani. Prin această ediție aniversară lansată împreună cu Bergenbier încercăm să oferim și mai mult suporterilor care au fost tot timpul alături de echipă, chiar și în cele mai grele momente”, a declarat Dan Capră, patronul echipei Petrolul Ploiești.

„Istoria se scrie împreună cu prietenii, iar meciurile echipei preferate se trăiesc la intensitate maximă alături de Bergenbier. Împreună cu cei de la Petrolul Ploiești am dorit să fim alături de suporterii prahoveni și să le oferim o surpriză unică la aniversarea celor 90 de ani de la înființarea clubului”, a declarat Mihai Bonca, director de marketing Bergenbier S.A.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Business sport