Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Bergenbier redevine sponsorul echipei naționaleRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2015

Bergenbier redevine sponsorul echipei naționale

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a informat vineri, într-o conferință de presă susținută la Poiana Brașov, că Bergenbier redevine sponsorul echipei național de fotbal a României.

"Este un eveniment și un moment special la care ne aflăm. Este tocmai atmosfera prieteniei iar astăzi mă simt extrem de onorat că mă aflu printre prietenii fotbalului românesc. Personal, nu cred în frecvența întâlnirilor. Cred cu tărie, sunt încredințat, că prietenia adevărată, așa cum este cea dintre fotbalul românesc și Bergenbier, trăiește prin principii, valori comune, asumate și împărtășite, implementate și, totodată, prin dorința de a face performanță pe termen lung. Pentru Federația Română de Fotbal este o mare bucurie să primim alături un prieten vechi al fotbalului românesc și un partener de ținută. Știu că a fost nevoie ca Federația Română de Fotbal să se schimbe, să devină un partener onest, transparent, cinstit, care să poată să construiască proiecte sustenabile și reciproc avantajoase. Ne aflăm azi într-un moment special care consfințește nu doar o revenire, ci acel parteneriat vechi, cu un prieten vechi al fotbalului românesc, având totodată toate credințele pentru a face performanță pe termen lung. De astăzi, tricoul galben al echipei naționale revine acasă. Astăzi echipa națională primește un prieten adevărat, iar Federația Română de Fotbal primește în echipă un partener adevărat", a afirmat Răzvan Burleanu.

Prezent la conferința de presă Lucian Ghinea, președintele Bergenbier S.A, a precizat că este o mândrie pentru compania din care face parte să revină alături de echipa națională.

"Am găsit în Federația Română de Fotbal un partener corect de negociere și suntem convinși că putem construi un parteneriat corect pe termen lung și care să ne ducă spre succes în ideea de a avea suporteri fericiți, de a revedea acel stadion galben, de a revedea suporterii celebrând victoriile echipei naționale în piața publică. Dacă reușim să facem acest lucru, ne-am îndeplinit misiunea", a subliniat Lucian Ghinea.

Întrebat care este valoarea contractului, președintele Federației Române de Fotbal a explicat că atât Federația cât și Bergenbier au realizat un parteneriat în condiții avantajoase pentru ambele părți, adăugând că a făcut cea mai bună alegere din toate punctele de vedere.

El a punctat că Federația Română de Fotbal a dorit să găsească un partener care să răsplătească corect performanța și crede că performanța este răsplătită corect de Bergenbier prin acest parteneriat.

"De aceea, azi am toate motivele să le mulțumesc celor de la Bergenbier pentru această decizie de a reveni la echipa națională. Când m-am dus în vizită la Bergenbier, când am ieșit din lift, am văzut un perete plin de suporteri, o imagine care evidențiază foarte clar emoția, pasiunea, patima pe care o trăim cu toții când suntem în tribună la meciurile echipei naționale. Acela a fost elementul care, din punctul meu de vedere, a fost momentul decisiv pentru încheierea acestui parteneriat", a mai spus Răzvan Burleanu, care i-a invitat pe jurnaliști să viziteze Bergenbier pentru a se convinge de imaginea de pe perete.

Răspunzând unei întrebări referitoare la întreruperea parteneriatului cu Federația Română de Fotbal în anul 2008, președintele Bergenbier a ținut să precizeze că circumstanțele de business, cele de piață, au făcut ca în anul 2008, echipa națională să aleagă un alt sponsor.

"Dacă a fost inspirată decizia sau nu, vedem ce s-a întâmplat. Din anul 2015 revine un suporter vechi la echipa națională și noi credem că și suporterii vor reveni alături de noi, de echipa națională, iar acele stadioane galbene vor duce echipa națională spre victorie. Dorim ca echipa națională să se califice la Campionatul European și susținem echipa națională", a concluzionat Lucian Ghinea.

Bergenbier a mai fost sponsorul echipei naționale în perioada 1998-2008. De-a lungul timpului, pe lângă sponsorizarea echipei naționale de fotbal, a încheiat o serie de parteneriate cu Liga de Fotbal Amator din România, în 2009, și cu Liga Profesionistă de Fotbal, în 2010. De asemenea, în anul 2014, Bergenbier a lansat propria competiție de fotbal dedicată amatorilor, Cupa Prieteniei Bergenbier, care susține fotbalul între prieteni.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Business sport