Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Berbatov: Keșerü poate fi decisiv în lupta pentru titlu în Bulgaria
25 Feb 2021

Berbatov: Keșerü poate fi decisiv în lupta pentru titlu în Bulgaria

Campioană în ultimii nouă ani în Bulgaria, Ludogorets este acum implicată într-o luptă tot mai strânsă în Bulgaria după înfrângerea cu Lokomotiv Plovdiv, 2-3. Echipa la care evoluează și românul Claudiu Keșerü va juca în weekend cu marea rivală, CSKA Sofia, iar ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, este sigur că românul poate fi decisiv.

„Am urmărit înfrângerea lui Ludogorets cu Lokomotiv Plovdiv, care este o echipă care poate învinge pe oricine. În apărarea lui Ludogorets, clubul are un antrenor nou, care poate că cere ceva nou diferit de la jucători. Poate că încă încearcă să-și găsească ritmul. Campionatul din Bulgaria este acum mai interesant, cu mai multe echipe capabile să câștige. Este mai interesant pentru toată lumea,” a spus Berbatov pentru Betfair.

„Keșerü este un membru de bază al echipei și o poate ghida după rezultatele mai slabe. A câștigat titluri și meciuri importante cu Ludogorets. Următorul meci este chiar cu CSKA Sofia, așa că este o partidă mare. Keșerü va avea în continuare ocazii de a marca și ar putea încheia sezonul cu titlul de golgheter. Se simte ca acasă în Bulgaria, unde este respectat, cunoscut drept un marcator bun și temut de echipele adverse.”

Atacantul român este al doilea în topul marcatorilor din Bulgaria, cu 13 goluri marcate, însă are șanse mari să încheie sezonul drept golgheter după ce liderul Mathias Coureur (15 goluri) a fost vândut în iarnă și evoluează acum în Turcia.

Altfel, lupta este una mai deschisă ca în alți ani, după cum explică Berbatov pentru Betfair: „Vom vedea cine dă dovadă de caracter, care echipă va fi mai concentrată și mai ambițioasă în acest meci. Ludogorets nu este în criză după numai o înfrângere. Mai este mult din campionat.”

„Este grozav că avem această luptă pentru titlu și nu avem o echipă cu un avans de 15 puncte câștigând. Există acum un interes crescut pentru cei care urmăresc campionatul și sper ca asta să facă echipele să joace cel mai bun fotbal al lor în lupta pentru campionat,” a mai spus bulgarul.

 

Pentru mai multe de la ambasadorul Betfair, Dimitar Berbatov, vizitați www.betfair.com/berbatov

 

Despre Betfair:

Betfair este unul dintre cei mai mari operatori internaționali de pariuri sportive și a pionierat în industrie bursa pariurilor – Betfair Exchange – în 2000. În afară de Exchange, Betfair operează o gamă de produse de pariuri sportive și cazinou online. Betfair este licențiată ONJN în România până în 31 august 2026, cu licența nr. L1160655W000329. 18+

Alte știri din Pariuri