Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Baraj CM: O nouă amânareSorin Pana / SportPictures.eu
12 Mai 2024

Baraj CM: O nouă amânare

Selecționata de handbal masculin a României amână din nou participarea la un turneu final de Campionat Mondial.

Prezenți ultima dată la un astfel de summit în 2011, tricolorii au ratat din nou calificarea după „dubla” cu Cehia încheiată astăzi cu o corecție dură. Dacă în urmă cu o săptămână elevii lui George Buricea s-au impus la limită, scor 31:30, în partida de la Baia Mare, astăzi au cedat cu 20:29 (9:15) în manșa retur disputată la Brno, în Cehia.

Gazdele au pornit în forță și conduceau cu 6:1 în minutul 8 și 15:9 la pauză, iar pe parcursul părții secunde au profitat de lipsa de concentrare a tricolorilor pentru a-și mări avansul. Așadar, România va privi la televizor turneul final programat a se desfășura între 14 ianuarie și 2 februarie 2025 în Croația, Danemarca și Norvegia, acolo unde va evolua Cehia.

Golurile tricolorilor din partida de astăzi au fost înscrise de Drăgan – 5, Nistor – 4, Ilie – 3, Grigoraș, Ungureanu – câte 2, Stanciuc, Andrei, Dedu, Buzle – câte un gol.

Alte știri din Handbal