Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Ana Maria Popescu a ocupat locul trei la Grand Prix-ul de spadă de la CaliHepta / SportPictures.eu
07 Mai 2019

Ana Maria Popescu a ocupat locul trei la Grand Prix-ul de spadă de la Cali

Orașul columbian Cali a găzduit la finalul săptămânii trecute Grand Prix-ul de spadă la masculin și feminin. România a fost reprezentată la această întrecere, prima care punctează și în calificările pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, de către sportiva Ana Maria Popescu.

Legitimată la clubul Steaua București, Ana Maria a făcut un concurs excelent în noaptea de duminică spre luni și s-a clasat la final pe locul trei, după ce a cedat la limită în semifinale, scor 13-14 cu Sun Yiwen (China).

Parcursul sportivei de la Steaua la Cali a fost următorul: tabloul de 64 – 15-4 cu Nardin Ehan (Egipt); tabloul de 32 – 15-14 cu Greta Candreva (SUA); tabloul de 16 – 15-11 cu Josephine Jacques Andre Coquin (Franța); tabloul de 8 – 15-6 cu Giulia Rizzi (Italia); semifinale – 13-14 cu Sun Yiwen (China).

Ana Maria a fost însoțită la Cali de antrenorul Cornel Milan.

Podiumul Grand Prix-ului feminin de la Cali a arătat astfel: 1. Sun Yiwen (China), 2. Mara Navarria (Italia), 3. Ana Maria Popescu (România) și Katrina Lehis (Estonia).

Următoarea etapă de Cupă Mondială de spadă seniori feminin, din sezonul 2018-2019, va avea loc în Dubai, în perioada 17-19 mai 2019.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Scrimă