Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Adi Popa, la primul gol în AngliaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
18 Mar 2017

Adi Popa, la primul gol în Anglia

Vineri seară s-au desfășurat primele meciuri ale etapei a 38-a din a doua ligă engleză. Reading s-a impus cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Sheffield Wednesday. Al doilea gol a fost marcat în minutul 5 de prelungiri de către ex-stelistul Adi Popa, care fusese introdus pe teren de către antrenorul olandez Jaap Stam în minutul 87.

La o fază la care gazdele au urcat inclusiv cu portarul la un corner, în căutarea egalării, Adi Popa a preluat balonul în propria jumătate de teren, a evitat un tackling periculos și a continuat cursa, după ce arbitrul a indicat avantaj. El a mai driblat un adversar repliat, după care a înscris în poarta goală.

Acesta a fost primul gol marcat de Adi Popa după transferul la Reading, echipă pentru care a jucat în patru meciuri

Reading a urcat, grație acestui succes, pe locul 4 în clasament, cu un total de 67 de puncte, depășind legendara Leeds United cu un punct. Reading se află, actualmente, pe loc de play-off, obiectivul fiind promovarea, la finalul sezonului, în prima ligă engleză.

Adi Popa va veni în țară, urmând să se alăture tricolorilor în cantonamentul dinaintea partidei cu Danemarca, programată la Cluj, pe 26 martie.

Alte știri din Stranieri