Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Rotterdam: Tecău, la un pas de a cincea finalăMircea Roșca / SportPictures.eu
04 Mar 2021

ATP Rotterdam: Tecău, la un pas de a cincea finală

Horia Tecău a revenit cu un sentiment aparte la Rotterdam pentru ediția din acest an a ABN AMRO World Tennis Tournament, turneu de categoria ATP500 cu premii în bani de 980.580 EUR. Câștigător al ediției 2015 a turneului alături de Jean-Julien Rojer și finalist tot alături de el în 2014 și 2019, Horia l-a avut ca adversar pe fostul său coleg în chiar primul tur al competiției.

Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (Germania) au reușit să facă surpriza după un meci decis pe muchie de cuțit contra favoriților numărul 4, Jean-Julien Rojer (Olanda)/Marcelo Melo (Brazilia), învingând cu 6-3, 3-6, 11-9 și în această după-amiază au disputat jocul din turul secund al turneului. Adversari le-au fost rușii Karen Khachanov și Andrey Rublev, de această dată Horia și Kevin obținând un succes mult mai ușor, scorul de 6-3, 6-4 fiind stabilit după 57 de minute.

În semifinalele turneului, ei îi vor avea ca adversari pe învingătorii partidei Henri Kontinen (Finlanda)/Edouard Roger-Vasselin (Franța) - Petros Tsitsipas/Stefanos Tsitsipas (Grecia). Astfel, Horia este la un pas de a cincea finală la Rotterdam, ținând cont de faptul că și în 2012 a fost finalist împreună cu Robert Lindstedt.

Alte știri din Tenis de câmp