Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
AO: Begu, singura româncă în turul secundMarian Burlacu / SportPictures.eu
18 Ian 2023

AO: Begu, singura româncă în turul secund

După ce ieri jocurile au fost afectate de capriciile naturii, astăzi s-au încheiat toate partidele primului tur al probei de simplu de la Australian Open.

Amânat de căldura toridă, meciul dintre Sorana Cîrstea (42 WTA) și Iulia Putintseva (Kazahstan, 47 WTA) a fost întrerupt de ploaia torențială la scorul de 6-2, 2-1 în favoarea compatrioatei noastre, însă după reluarea jocului cursul acestuia i-a fost dezavantajos Soranei. După aproximativ o oră și 50 de minute de joc efectiv, Putintseva s-a impus cu 2-6, 6-4, 6-3 și a avansat în turul secund.

Acolo a ajuns astăzi și Irina Begu (30 WTA), care a avut nevoie de set decisiv în partida în care a întâlnit-o pe americanca Elizabeth Mandlik (129 WTA), scor final 3-6, 7-6 (1), 6-2. Următoarea adversară a Irinei este jucătoarea germană Laura Siegemund (158 WTA). În schimb, Patricia Maria Țig (777 WTA) nu a reușit să facă față chinezoaicei Shuai Zhang (22 WTA) și a cedat cu 1-6, 6-4, 0-6.

Alte știri din Tenis de câmp