Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
AO: Begu rămâne în cursă doar în proba de dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Ian 2023

AO: Begu rămâne în cursă doar în proba de dublu

Irina Begu (30 WTA) părăsește proba de simplu de la Australian Open după ce a fost învinsă în set decisiv de jucătoarea germană Laura Siegemund (158 WTA).

Meciul a fost controlat în startul său de Irina, care a știut să întoarcă primul set de la 4-5 și să-l câștige cu 7-5, însă ea nu a gestionat trei mingi de break pe care și le-a procurat la 2-1 în setul secund. Siegemund le-a anulat, a mers cap la cap până la 5-5 și cu un break în ghemul 11 a dus meciul în decisiv. Aici, nemțoaica s-a distanțat rapid la 4-0 și nu a mai avut probleme să închidă meciul după aproximativ trei ore și 10 minute și să avanseze în turul al treilea.

Irina va continua să evolueze pe terenurile de la Melbourne Park, ea urmând să joace alături de Shelby Rogers în proba de dublu. În dimineața zilei de vineri perechea româno-americană va înfrunta favoritele numărul 3 ale tabloului, canadianca Gabriela Dabrowski și mexicanca Giuliana Olmos. În concursul de dublu au intrat deja alte patru românce.

Gabriela Ruse și ucraineanca Marta Kostyuk au câștigat cu 6-4, 6-2 meciul contra perechii Danielle Collins (SUA)/Heather Watson (Marea Britanie) și așteaptă rezultatul partidei Nicole Melichar-Martinez (SUA)/Ellen Perez (Australia) - Ekaterina Alexandrova (Rusia)/Vivian Heisen (Germania) pentru a-și afla adversarele. Același scor s-a înregistrat în partida Ana Bogdan/Tatjana Maria (Germania) - Olivia Gadecki/Priscilla Hon (ambele Australia), însă pentru adversarele compatrioatei noastre, în timp ce Monica Niculescu a câștigat duelul cu Jaqueline Cristian. Alături de elvețianca Viktorija Golubic, Monica s-a impus cu 6-4, 6-4 în duelul cu perechea Jaqueline Cristian/Tamara Korpatsch (Germania) și va juca în turul următor contra dublului alcătuit din unguroaica Anna Bondar și belgianca Greet Minnen.

Alte știri din Tenis de câmp