Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
eCupa României: Gaz Metan – Universitatea Craiova va fi marea finală de miercuri
05 Mai 2020

eCupa României: Gaz Metan – Universitatea Craiova va fi marea finală de miercuri

eCupa României, competiție organizată de FRF în FIFA 20, și-a stabilit marți și a doua finalistă. După ce Universitatea Craiova a trecut de CFR Cluj, Gaz Metan s-a impus în fața lui Hermannstadt. Finala Stephan Drăghici vs Mihai Roman va fi miercuri, 6 mai, de la ora 18:00, live la Digi, Telekom, Look și pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV.

Gaz Metan – Hermannstadt
Meciul 1: Stephan Drăghici v Raul Opruț 2-0
Meciul 2: Stephan Drăghici v Andrei Cordea 3-4
Meciul 3: Stephan Drăghici v Andrei Cordea 1-0 (”gol de aur”)

Până acum, Stephan Drăghici (Gaz Metan) are victorii pe linie în eCupa României. I-a învins în ”optimi” pe Mihai Căpățînă (3-0) și Valentin Cojocaru (3-1) de la FC Voluntari, iar în ”sferturi” a obținut un dublu succes în fața lui Alexi Pitu (5-1, 5-2) de la Viitorul Constanța.

În finală s-a calificat deja Mihai Roman (Universitatea Craiova), cel care l-a învins în semifinale pe Mike Cestor (CFR Cluj), scor 3-0 și 4-3.

Duelurile se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Alte sporturi