Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
adidas și FRF au lansat noul echipament al Naționalei
04 Mar 2014

adidas și FRF au lansat noul echipament al Naționalei

adidas, alături de Federația Română de Fotbal prezintă noul echipament al Echipei Naționale a României care va fi purtat în premieră de jucători în meciul amical împotriva Argentinei ce va avea loc pe data de 5 martie.

„Colaborarea între Federația Română de Fotbal și adidas dovedește, încă o dată, importanța pe care o acordăm acestui simbol reprezentat de echipamentul Naționalei de fotbal a României. Jucătorii sunt mândri să îmbrace tricoul Naționalei și știu că acesta întruchipează așteptările suporterilor din întreaga țară. Luptăm împreună și sperăm ca aceste așteptări să fie împlinite. " a declarat Mircea Sandu, Președintele Federației Române de Fortbal.

Noul echipament pentru meciurile disputate pe teren propriu se remarcă prin galbenul solar și prin inserțiile albastre de pe mâneci și de pe spate, alături de cele trei legendare dungi adidas, de culoare roșie de pe mâneci. Inserțiile de culoare albastră încadrează numele țării, care se evidențiază prin culoarea roșie. Astfel, în momentul în care echipa națională va păși pe teren și imnul național va fi interpretat, steagul național de pe echipamentul tricolorilor va reaprinde, încă o dată, mândria suporterilor. Echipamentul de rezervă pentru meciurile din deplasare este de culoare roșie, simbolizând puterea spiritului național.

"Pasiunea împărtășită pentru fotbal a adus adidas alături de Federația Română de Fotbal și a consolidat acest parteneriat de-a lungul anilor. Suntem mândri suporteri ai echipei naționale de fotbal și sperăm că noul echipament îi va inspira pe jucători să obțină rezultate remarcabile în următoarea perioadă." a declarat Eduard Massier, Managing Director în cadrul adidas Group.

Noul echipament beneficiază de tehnologii revoluționare precum ClimaCool® și Formotion™.

ClimaCool® are rolul de a proteja împotriva căldurii și a transpirației. Oferind canale de ventilație, alături de un sistem tridimensional de țesături, noile echipamente permit o circulație constantă a aerului rece, atât din exterior către interior, cât și în sens invers. Astfel, jucătorii se vor putea bucura de răcoare și confort și vor putea performa la cel mai înalt nivel.

Tehnologia Formotion™ este inspirată de formele anatomice ale corpului şi urmăreşte mişcările specifice sportivilor, oferind hainelor o structură tridimensională. Astfel, sportivii vor beneficia de lejeritate în mișcare în timpul meciului. Noua tehnologie îmbunătățeste mobilitatea pentru mișcările liniare.

Noul echipament a fost prezentat de jucătorii echipei naționale pe Arena Națională din București. La eveniment au participat reprezentanții Federației Române de Fotbal, alături de Eduard Massier, Managing Director în cadrul adidas Group.

Noul echipament adidas FRF va fi disponibil în toate magazinele adidas din țară și va avea prețuri cuprinse între 137 lei și 182 lei.

 

sursa: news.adidas.com

Alte știri din Business sport