Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Zinedine Zidane a prezentat Beau Jeu, mingea oficială de joc a Euro 2016
12 Nov 2015

Zinedine Zidane a prezentat Beau Jeu, mingea oficială de joc a Euro 2016

Unul dintre cei mai celebrii fotbaliști francezi ai tuturor timpurilor, Zinédine Zidane, a dezvăluit pe contul său personal de Instagram Beau Jeu, mingea oficială de joc pentru faza grupelor din cadrul UEFA Euro 2016.

Beau Jeu, tradus în limba română “jocul frumos”, împrumută influențe de la țara gazdă a competiției de anul viitor - Franța. Culorile mingii, albastru, alb și roșu, inspirate din tricolorul Franței sunt completate de accente argintii, reiterând imaginea mult râvnitului trofeu al Campionatului European de Fotbal.  De asemenea, literele E – U – R – O și cifrele 2 – 0 – 1 – 6 sunt  vizibile clar printre îmbinările perfecte ale  panelurilor care compun mingea.

Spre sfârșitul acestei seri (joi, 12 noiembrie), ambasadorul “jocului frumos”, Zinédine Zidane, se va bucura de toată atenția alături de Beau Jeu pe primul stadion digital din întreaga lumea, din Saint Denis, Paris, intitulat FUTURE ARENA (ARENA VIITORULUI).

ARENA VIITORULUI  este un teren pentru meciuri de cinci jucători si se caracterizează printr-un sistem de 360° proiectat digital, ce înconjoară jucătorii care îndrăznesc să pășească pe teren și să trăiască experiența unui joc disputat în fața a 50.000 de fani în extaz. Fanii digitali vor reacționa în timp real la fiecare mișcare a jucătorilor pe terenul de joc: golurile, măiestria și momentele de suspans, care certifică valoarea unui meci din cadrul competiției EURO.

FUTURE ARENA va fi deschis pentru patru zile, începând de astăzi până duminică (12-15 noiembrie), oferind tinerilor de pe întregul continent șansa de a se juca cu noua minge oficială de joc a competiției UEFA - EURO 2016TM pentru faza grupelor.

Pe parcursul celor 18 luni de dezvoltare, adidas a selectat cele mai performante elemente ale celei mai îndrăgite și testate mingi, Brazuca, mingea oficială a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 și le-a adăugat o nuanță de eleganță franțuzească pentru EURO. Beau Jeu se definește tot prin forma inovatoare și elogiată pretutindeni. În plus, prezintă îmbunătățiri la suprafața mingii și la îmbinarea minuțioasă a panelurilor, oferind acum o priză mai bună și o vizibilitate sporită asupra traiectoriei atunci când se deplasează în aer. Beau Jeu va fi predată oficial tuturor federațiilor competitoare până la sfârșitul lunii noiembrie a acestui an cu scopul de a oferi jucătorilor oportunitatea de a se antrena și de a juca  timp de șase luni cu noua minge,  înainte de debutul competiției din iunie 2016.

Numeroși jucători de top din Europa au testat mingea pe parcursul celor 18 luni de dezvoltare și și-au exprimat punctul de vedere. Printre aceștia se numără și atacantulTarii Galilor, Gareth Bale, care a declarat: “Am testat deja mingea Beau Jeu în timpul antrenamentelor cu lovituri libere, pase și alergare cu mingea la picior. Beau Jeu s-a comportat impecabil. Aștept cu nerăbdare debutul campionatului.”

Portarul spaniol Iker Casillas a mărturisit: “Am folosit deja Beau Jeu pe parcursul unor sesiuni de antrenamente intense. În calitate de portar, este esential să exersezi loviturile de corner, bararea, prinderea și pasele utilizând o minge nouă. Beau Jeu o să fie grozavă la EURO 2016”.

Alte știri din Business sport