Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Zi prolifică la Jocurile Francofoniei
25 Iul 2017

Zi prolifică la Jocurile Francofoniei

O serie de succese au fost notate luni pentru sportivii români la Jocurile Francofoniei care se desfășoară la Abidjan, în Coasta de Fildeș. La lupte libere, Vlad Caraș s-a impus în limitele categoriei de greutate de 97 de kilograme, în timp ce Ion Pîslaru, la 86 de kilograme, dar și Cătălina Axente, la 75 de kilograme, au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

Echipa feminină de baschet a României a câștigat cu 84-67 meciul cu Tunisia, calificându-se în sferturile de finală ale turneului.  La tenis de masă, Alina Zaharia și Alexandru Manole au cucerit medalia de aur la dublu mixt, învingând Franța în finală, cu 3-2. Tot împotriva Franței am jucat la proba pe echipe, unde, cu aceeași componență, am câștigat medalia de argint.

În concursul de atletism, Roxana Bîrcă s-a impus la 10 000 de metri, Mădălina Florea, în aceeași probă de fond, fiind pe locul al treilea. Medalie de bronz a cucerit și Cristina Bujin, la triplusalt.

Alte știri din Lupte