Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
Zece medalii românești la Campionatele Europene de lupte pankrationSebastian Sascau / Mediafax Foto
01 Iul 2014

Zece medalii românești la Campionatele Europene de lupte pankration

România a cucerit zece medalii, patru de aur, patru de argint și două de bronz, la Campionatele Europene de pankration, organizate în weekend de către Federația Română de Kempo, la Centrul Sportiv ''Apollo'' din Capitală, sub egida Federației Internaționale de Lupte (FILA).

Marvin Belecciu (CS Amatto Budokan) a cucerit două medalii de aur, la submission și MMA, iar Anatolie Ciumac (CS Amatto Budokan) alte două de aur, la submission și tradițional, Cristiana Stancu (CSA Steaua București) a câștigat argintul la submission, Aurel Pîrtea (CSA Steaua București) argint la MMA, Alexandru Irimia (CSU Știința București) tot argint la MMA, în timp ce Serafim Ștefan (CS Chimia Rm. Vâlcea) a cucerit o medalie de argint (submission) și una de bronz (tradițional), iar Marius Vârlan (CS ShinDojo) și-a adjudecat un bronz (submission), potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Această ediție a competiției continentale ar fi trebuit să se desfășoare la Kiev, dar din cauza situației instabile din Ucraina, forul internațional a decis mutarea evenimentului în România.

Alte știri din Lupte