Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Youth League: Debut cu stângul pentru mânjii lui HagiSportPictures.eu
02 Oct 2018

Youth League: Debut cu stângul pentru mânjii lui Hagi

Tinerii jucători din echipa U19 a celor de la FC Viitorul, campionii naționali la această categorie de vârstă, au debutat astăzi la Ovidiu în competiția continentală UEFA Youth League. Oaspeți au fost omologii lor de la Dinamo Zagreb, reprezentanții vicecampioanei mondiale dovedind că Croația nu are numai un prezent strălucitor, ci și un viitor promițător.

Partida a fost controlată de aceștia în primele 45 de minute, cu intențiile ofensive arătate încă din minutul 8 când șutul cu efect al lui Hasic trimis de la limita careului mare a lovit transversala porții lui Șerban în apropierea vinclului. Portarul Viitorului a comis o gafă imensă în minutul 38 când la capătul unei faze de atac a croaților la care întreaga defensivă a fost desincronizată și reactivă, a bâlbâit și a scăpat în plasă balonul trimis cu capul de Cuze din colțul careului mic. Putea fi 2-0 în minutul 90 la bara semnată de Sipos, dar la fel de bine putea fi și 1-1 în al doilea minut al prelungirilor, dar portarul Horkas a fost pe minge și a respins șutul lui Ilie, așa încât s-a încheiat FC Viitorul – Dinamo Zagreb 0-1 (0-1).

Meciul retur ce va avea loc peste trei săptămâni, pe 23 octombrie la Zagreb, le va oferi tinerilor jucători de la Academia Gheorghe Hagi ocazia să încerce o răsturnare a situației și o calificare istorică.

 

FC Viitorul (antrenor Cristian Cămui): Șerban – Boboc, Leca, A. Vlad, Neciu (min. 75 Mălăele) – Negrean (min. 75 Nedelea), Călin, Tucaliuc – A. Pop (min. 62 Matiș), Mățan, Halep (min. 79 F. Ilie)

Dinamo Zagreb (antrenor Igor Jovicevic): Horkas – Hrvoj, Sutalo, Franjic, Radonja – Julardzija (min. 75 Krizmanic), Tolic, Pavlak – Hasic (min. 87 Sipos), Cuze, A. Marin (min. 90+2 Radic)

Alte știri din Juniori