Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wuhan: Monica și Raluca au jucat prea puținBogdan Iordache / Mediafax Foto
22 Sep 2014

Wuhan: Monica și Raluca au jucat prea puțin

Turneul Dongfeng Motor Wuhan Open, dotat cu premii totale de 2.440.070 USD, aflat la prima sa ediție, a început sub auspicii mai puțin faste pentru jucătoarele noastre.

Angrenate în proba de dublu, Monica Niculescu și Raluca Olaru au făcut echipă în meciul disputat împotriva perechii Jarmila Gajdosova (Australia) – Ajla Tomljanovic (Croația), în fața căreia au cedat 2-6, 6-3, 3-10 în 80 de minute de joc.

Debutul a fost nefericit pentru românce, care s-au văzut conduse cu 5-0 în primul set, însă revenirea cu două ghemuri a fost tardivă, adversarele reușind rebreak-ul pentru a pune capăt primului act. Situația se schimbă în setul secund, când Monica și Raluca se detașează la 4-0, adversarele revin până la 5-3, dar rebreak-ul le duce pe fetele noastre în supertiebreak. Decisivul începe cu minibreak al adversarelor, recuperat pe al treilea punct, însă Monica și Raluca cedează teren și pierd cu 10-3.

Participarea în primul tur al turneului de dublu le aduce celor două câte un punct de clasament și un cec în valoare de 3.980 USD.

Alte știri din Tenis de câmp