Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
World Pool Series IDM ClubAFP / Mediafax Foto
06 Aug 2018

World Pool Series IDM Club

IDM Club anunță că, între 7 și 10 august 2018, va fi gazda unui important turneu internațional de biliard, în cadrul circuitului World Pool Series. 8-Ball Classic Championship este cel de-al treilea eveniment ce face parte din World Pool Series 2018 si primul sustinut vreodata in Europa.

World Pool Series-IDM Club este primul turneu de categoria A, recunoscut de catre World Pool Billiard Association, fiind de asemenea turneu de calificare pentru Mosconi Cup, cel mai mare turneu de biliard din lume, evenimentul de anul trecut inregistrand cea mai mare audienta TV sportiva din lume, depasind chiar si meciul de box dintre Mayweather si McGregor.

Fondul total de premiere este in valoare de 42.000 euro,

Champion  €8,000

Runner  €4,000

Semi final  €3,000

Quarter final  €2,000

Last 16  €1,200

17/24th   €500

25/32   €300

 

Din perspectiva premiilor, este cel mai important concurs de biliard găzduit până acum in România. Vor putea fi urmăriți la lucru cei mai valoroși jucători din lume, precum: Jayson Shaw, Joshua Filler, Ralf Souquet, Niels Feijen si restul jucatorilor din top 32 modial.

Intrarea spectatorilor este gratuită, acestia fiind asteptati in arena special construita in IDM Club.

 

Programul întrecerilor este următorul:

Marti 7 August si Miercuri 8 August – Calificari

Joi 9 August – Sferturi de finala

Vineri 10 August  – Semifinala si Finala

 

Clubul IDM se află pe Splaiul Independenței, nr. 319 B și găzduiește, din anul 1998, importante turnee naționale și internaționale de biliard și bowling. Dincolo de suprafețele destinate jocurilor, clubul include și o serie de zone de welness, numărând, printre clienți, personalități și corporații atrase de condițiile de înalt nivel pe care le oferă.

Alte știri din Biliard / Snooker