Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Victorii concludente în probele de dubluAFP / Mediafax Foto
08 Iul 2019

Wimbledon: Victorii concludente în probele de dublu

Câștigători ai trofeului în 2015, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au făcut încă un pas către finala probei de dublu. Astăzi, cei care sunt cotați drept capi de serie numărul 5 au trecut de perechea argentiniană Maximo Gonzalez/Horacio Zeballos, favorită numărul 9 a tabloului, după ce sud-americanii s-au retras la scorul de 7-6, 3-7, 7-5, 4-3 în favoarea băieților noștri.

Calificați în sferturile de finală, Horia și Juls au de înfruntat perechea columbiană Juan Sebastian Cabal/Robert Farah, cap de serie numărul 2, care însă marchează o premieră în participarea la acest turneu, fiind pentru prima dată când acced în această fază a competiției. Experiența pe această suprafață și forma excelentă arătată de Horia după un sezon 2018 măcinat de accidentări ne dau speranțele că perechea româno-olandeză se va apropia la un pas de finala de duminică.

În proba de dublu mixt, Raluca Olaru și croatul Franko Skugor, favoriți numărul 12, s-au calificat în optimile competiției după ce au trecut în minim de seturi cu un sec 6-3, 6-1 de perechea americană formată din Francis Tiafoe și Venus Williams. În turul următor, cei doi vor da piept cu favoriții numărul 6, croatul Nikola Metkic și poloneza Alicja Rosolska, întâlnire prinsă în programul zilei de marți.

Alte știri din Tenis de câmp