Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Victorie la mixt pentru TecăuAFP / Mediafax Foto
02 Iul 2014

Wimbledon: Victorie la mixt pentru Tecău

După îndelungi amânări datorate vremii, Horia Tecău a reluat alaltăieri șirul partidelor cu participare românească la Wimbledon, însă meciul de dublu mixt în care juca alături de indianca Sania Mirza a fost întrerupt de ploaie după numai 7 ghemuri jucate. Partida împotriva perechii Mate Pavic (Croația) – Bojana Jovanovski (Serbia) a fost reluată în această seară, după ce Horia a fost în teren trei ore pentru meciul de dublu masculin alături de Jean-Julien Rojer.

Luni seară Horia și Sania, împreună cu care formează perechea favorită numărul 6 a turneului de dublu mixt, au avut un start mai bun în meci și au exploatat serviciul Bojanei Jovanovski din ghemul 3, transformându-l în break-ul care a făcut diferența în primul set. În schimb, Horia a folosit foarte bine serviciul în cele două rânduri în care s-a exprimat luni seară, întreruperea meciului găsindu-i în avantaj pe tabelă. La reluarea meciului în această seară, Horia și Sania au pornit în forță și nu au cedat decât un punct până la finalul primului set și au intrat în setul secund cu Horia la serviciu. Fiecare parte a reușit să își facă serviciul până în ghemul 8, cînd Horia și Sania reușesc un break alb, pentru ca mai apoi să închidă meciul pe serviciul românului.

Scor final 6-3, 6-3 și Tecău-Mirza vor întâlni mâine, în optimi, perechea cap de serie numărul 10 formată din britanicul Jamie Murray și Casey Dellacqua, din Australia.

Alte știri din Tenis de câmp