Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Trei seturi câștigate și calificare în optimi pentru TecăuAFP / Mediafax Foto
05 Iul 2019

Wimbledon: Trei seturi câștigate și calificare în optimi pentru Tecău

După ce ieri au defilat în fața perechii italiene formate din Marco Cecchinato și Andreas Seppi impunându-se în minim de seturi, astăzi favoriții numărul 5 ai tabloului de dublu masculin, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, au repetat prestația foarte bună în partida disputată pe același teren numărul 10 contra perechii Fabrice Martin (Franța)/Hugo Nys (Monaco).

Un prim set câștigat rapid, în numai 22 de minute, a fost urmat de alte două mai echilibrate în care Horia și Juls au apăsat pedala de accelerație atât cât a fost nevoie pentru a obține câte un break pe set dintr-un total de trei mingi de break pe care le-au avut la dispoziție. Pragmatismul la care i-a adus experiența acumulată și rutina evoluției în echipa ce are acum 6 sezoane consecutive le-a adus victoria cu 6-1, 6-4, 6-4 după o oră și 38 de minute de joc.

Dublul româno-olandez va avea ca adversari în optimile de finală pe învingătorii partidei Pablo Carreno Busta/Feliciano Lopez (ambii Spania) - Maximo Gonzalez/Horacio Zeballos (ambii Argentina).

Alte știri din Tenis de câmp