Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Simona, ce tur de forță!AFP / Mediafax Foto
02 Iul 2014

Wimbledon: Simona, ce tur de forță!

Încă un meci jucat de Simona Halep într-un ritm debordant, o adevărată demonstrație de tenis ce a durat mai puțin de o oră! La fel ca și meciul de ieri contra Zarinei Diyas, partida de astăzi disputată împotriva jucătoarei germane Sabine Lisicki, locul 19 WTA, s-a încheiat în două seturi 6-4, 6-0.

Constănțeanca a arătat un joc complet după momentul în care s-a văzut condusă cu 4-1, reușind să o domine total pe adversara sa, în fața căreia a făcut o serie de 11 ghemuri consecutive, aproape de seria perfectă. Cu întregul arsenal de lovituri scoase din panoplie, Simona i-a permis adversarei să câștige numai 22 de puncte pe parcursul celor 11 ghemuri într-o partidă care a semănat mai mult cu o lecție deschisă în care jucătoarea noastră a predat tema eficienței pe teren.

Mâine, în semifinala cu senzația canadiană Eugenie Bouchard, locul 13 WTA, învingătoare astăzi în fața germancei Angelique Kerber în două seturi 6-3, 6-4, va conta foarte mult recuperarea fizică după cele două meciuri disputate în două zile consecutive de Simona, în timp ce Eugenie a avut ieri zi de pauză..

Simona este deja, prin victoria repurtată astăzi, cea mai bună jucătoare română din istoria participărilor la Wimbledon și continuă să susțină că rezultatele obținute le datorează plăcerii cu care intră și joacă pe teren.

Alte știri din Tenis de câmp