Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Printre picături, Mergea trece în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Iul 2016

Wimbledon: Printre picături, Mergea trece în optimi

Ploaia a tachinat din nou jucătorii și spectatorii prezenți astăzi în tribunele terenurilor din All England Lawn Tennis Club, Dacă partida Simonei Halep nu a fost afectată deoarece pe Centre Court acoperișul a permis derularea fără întreruperi a partidelor programate, Florin Mergea și Rohan Bopanna au jucat în reprize mici partida din turul secund al probei de dublu împotriva perechii Andrej Martin (Slovacia) / Hans Podlipnik-Castillo (Chile) programată pentru terenul 19.

Dublul româno-indian s-a impus după 77 de minute cu scorul 7-5, 6-2 și așteaptă rezultatul partidei dintre perechile Henri Kontinen (Finlanda )/ John Peers (Australia) și Marcin Matkowski (Polonia) / Leander Paes (Chile) pentru a-și afla adversarii din optimile de finală.

Florin și Rohan sunt în grafic pentru a-și depăși performanța de anul trecut, când au atins faza semifinalelor în care au fost eliminați de Horia Tecău și Jean Julien Rojer. În cazul unui deznodământ fericit al partidei din optimi, în drumul lor către semifinale vor trebui să treacă cel mai probabil de principalii favoriți ai tabloului, francezii Pierre-Hugues Herbert și Nicolas Mahut.

Alte știri din Tenis de câmp