Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Pas în sferturi pentru Niculescu la dubluAlexandru Dobre / Mediafax Foto
10 Iul 2017

Wimbledon: Pas în sferturi pentru Niculescu la dublu

Un meci de două ore jucat pe muchie de cuțit le-a adus în cele din urmă Monicăi Niculescu și partenerei sale, taiwaneza Hao-Ching Chan, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu feminin de la Wimbledon.

Pe terenul 16 al complexului All England Tennis & Croquet Club, cele două jucătoare cotate ca favorite numărul 9 ale tabloului au avut o partidă pe care la fel de bine o puteau pierde în compania dublului format din brazilianca Beatriz Haddad Maia și croata Ana Konjuh. Cea din urmă, eliminată în jurul prânzului din proba de simplu, nu a fost veriga slabă a perechii cotate cu șansa a doua în meci. Ambiționată de insuccesul de la simplu, Konjuh a mobilizat-o pe colega sa și au început un pic mai bine partida, câștigând concludent tiebreak-ul primului set.

Obligate să nu mai facă pași greșiți, Monica și Chan au apăsat pe accelerație în actul secund pe care l-au câștigat după ce în startul său aveau 3-0 pe tabelă. Decisivul a început sub auspicii bune pentru ele, cu break în primul ghem, însă perechea croato-braziliană a echilibrat balanța în ghemul 8 și meciul se reducea practic la următoarele ghemuri care se jucau. A fost momentul în care plusul de concentrare al Monicăi și partenerei sale a făcut diferența, după două ore de joc tabela indicând victoria lor cu scorul de 6-7 (2), 6-3, 6-4.

În sferturile de finală ele le vor întâlni pe americanca Catherine Bellis și cehoaica Marketa Vondrousova.

Alte știri din Tenis de câmp