Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Olaru avansează în sferturi, Niculescu și Begu pun punctMircea Roșca / SportPictures.eu
09 Iul 2019

Wimbledon: Olaru avansează în sferturi, Niculescu și Begu pun punct

Raluca Olaru și croatul Franko Skugor, capi de serie numărul 12 ai tabloului de dublu mixt, au obținut o nouă victorie categorică și s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

În această seară cei doi au dispus cu scorul de 6-2, 6-2 de favoriții numărul 6, croatul Nikola Metkic și poloneza Alicja Rosolska, iar în turul următor vor juca pentru un loc în semifinale cu învingătorii întâlniri John Peers (Australia)/Shuai Zhang (China) - Robert Lindstedt (Suedia)/Jelena Ostapenko (Letonia).

Irina Begu și Monica Niculescu, perechea cap de serie numărul 15 a tabloului de dublu, au cedat în două seturi în partida disputată pe terenul numărul 12 împotriva favoritelor numărul 3, taiwaneza Su-Wei Hsieh și cehoaica Barbora Strycova. După o oră și 11 minute, Hsieh și Strycova s-au impus în minim de seturi cu scorul de 6-3, 6-4 și au stopat ascensiunea fetelor noastre în sferturile de finală. Ele vor trebui să se mulțumească cu câte 240 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 32.000 lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp