Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Niculescu ridică ștachetaBogdan Iordache / Mediafax Foto
02 Iul 2015

Wimbledon: Niculescu ridică ștacheta

Cu o victorie clară asupra slovacei Jana Cepelova, jucătoarea care a oprit-o prematur din cursă pe Simona Halep, Monica Niculescu accede în turul 3 și stabilește cel mai bun parcurs pe iarba de la Wimbledon. Cu doar 6 ghemuri cedate în două seturi, Monica a pus capăt meciului după 75 de minute, scorul indicat de tabela de pe terenul 11 fiind 6-3, 6-3.

Stilul de joc al elevei lui Călin Ciorbagiu a incomodat-o vădit pe jucătoarea clasată pe locul 106 WTA, care nu a avut niciodată inițiativa pe tabelă. Cu toate acestea, slovaca a avut randament maxim la mingile de break, cu două reușite din tot atâtea ocazii, în timp ce Monica a avut 5 ghemuri câștigate pe serviciul adversarei din 9 șanse construite.

Compatrioata noastră a dominat întâlnirea și calitatea jocului său ne oferă speranțe pentru jocul din turul 3 în care o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova, locul 134 WTA. Cu victoria de astăzi, ea și-a îmbunătățit deja performanțele din 2008, 2010 și 2011 și are șanse reale de a atinge faza optimilor de finală.

Alte știri din Tenis de câmp