Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Niculescu rămâne doar la dubluAlexandru Dobre / Mediafax Foto
04 Iul 2017

Wimbledon: Niculescu rămâne doar la dublu

Monica Niculescu a fost eliminată încă din primul tur al competiției găzduită de terenurile All England Lawn Tennis & Croquet Club, Jucătoarea originară din Slatina și clasată pe locul 51 WTA a fost învinsă de slovaca Magdalena Rybarikova, locul 85 WTA, după o oră și 20 de minute de joc tabela terenului numărul 15 indicând scorul de 6-4, 6-1 în favoarea slovacei.

Chiar dacă a început cu dreptul, cu break în ghemul de debut, Monica a fost egalată la 2 și și-a mai cedat serviciul încă o dată în ultimul ghem al setului inaugural. În actul secund ea nu a mai putut să-și țină serviciul, cele trei break-uri fiind capitale pentru soarta partidei.

Cu 10 puncte de clasament și 35.000 lire sterline obținute la simplu, Monica rămâne, așadar, angrenată numai în proba de dublu alături de taiwaneza Hao-Ching Chan. Cotate cap de serie numărul 9, cele două le vor întâlni pe Raluca Olaru și noua ei parteneră, paraguayana Veronica Cepede-Royg.

Alte știri din Tenis de câmp