Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Niculescu rămâne cu statutul de finalistăCosmin Iftode / SportPictures.eu
16 Iul 2017

Wimbledon: Niculescu rămâne cu statutul de finalistă

Monica Niculescu a obținut cea mai importantă performanță a carierei prin accederea în prima sa finală de turneu de mare șlem. Chiar dacă alături de partenera sa, taiwaneza Hao-Ching Chan, a suferit o înfrângere categorică, 0-6, 0-6, în fața dublului cap de serie numărul 2, format din rusoaicele Ekaterina Makarova și Elena Vesnina, traseul remarcabil până în ultimul act nu poate fi trecut cu vederea și trebuie salutat pentru ceea ce înseamnă pentru tenisul feminin românesc.

De asemenea, nu trebuie omis nici faptul că Monica a resimțit dureri la mușchii abdominali, o problemă ce revine pentru ea, iar posibilitatea agravării situației a determinat-o să anunțe retragerea din competiția de la București, acolo unde era cotată ca a patra favorită a tabloului.

Statutul de finalistă la Londra îi aduce un cec comun în valoare de 200.000 de lire sterline pe care îl va împărți cu partenera sa, iar cele 1.300 de puncte de clasament o urcă pe Monica până pe locul 14 al ierarhiei de profil, cea mai bună performanță a carierei sale.

Alte știri din Tenis de câmp