Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Niculescu ajunge în semifinaleAlexandru Dobre / Mediafax Foto
12 Iul 2017

Wimbledon: Niculescu ajunge în semifinale

Nu a fost să fie la simplu, s-a întâmplat la dublu! Monica Niculescu a intrat în semifinalele de la Wimbledon împreună cu partenera sa, taiwaneza Hao-Ching Chan, după ce astăzi au învins în minim de seturi perechea formată din americanca Catherine Bellis și cehoaica Marketa Vondrousova în sferturile de finală ale probei de dublu feminin.

Pe terenul numărul 3 al complexului All England Tennis & Croquet Club, perechea cotată ca favorită numărul 9 a tabloului s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4 după un joc ce a durat un pic mai mult de o oră pe care l-au controlat cu autoritate. Singurul moment de ezitare a venit pe fondul relaxării date de cele două break-uri ce le-au distanțat pe Monica și pe partenera ei la 5-1 în primul set, un rebreak obținut de adversare nefăcând decât să prelungească deznodământul în set. Partea a doua a jocului a fost mai echilibrată, cu Monica și Chan convertind una dintre cele două mingi de break de care au dispus și fără a ceda vre-o șansă adversarelor de a recupera handicapul.

În semifinală ele le vor avea ca oponente pe învingătoarele sfertului ce opune perechile Svetlana Kuznetsova (Rusia)/Kristina Mladenovic (Franța) și Makoto Ninomiya (Japonia)/Renata Voracova (Cehia).

Alte știri din Tenis de câmp