Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Mergea debutează cu dreptulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
01 Iul 2016

Wimbledon: Mergea debutează cu dreptul

Rămas singurul reprezentant al României în proba de dublu masculin, Florin Mergea a trecut nu fără emoții de fostul său partener Marin Draganja în primul tur de la Wimbledon. Alături de Rohan Bopanna, Florin a fost nevoit să lupte din greu vreme de 80 de minute pentru a obține victoria cu scorul 7-5, 7-6 (6) în fața perechii croate Marin Draganja / Nikola Metkic.

După 10 ghemuri în care nu s-a consemnat nici măcar o șansă de break, Florin și Rohan s-au văzut în postura de a conduce cu 0-40 și au reușit să convertească a treia minge de break, apoi au închis setul pe propriul serviciu. E

chilibrul s-a păstrat și în setul secund, în care croații au cedat numai 5 puncte în 6 ghemuri de serviciu, însă perechea româno-indiană, cotată ca favorită numărul 6 a tabloului, și-a etalat experiența și a venit din spate pe tabelă pentru a împinge decizia în tiebreak. Detașați la 3-1 și 4-2, croații au făcut două greșeli în fața lui Florin și Rohan, mai mult decât aveau nevoie cei doi pentru a întoarce situația și a pune capăt partidei.

În turul secund, Mergea/Bopanna vor juca împotriva învingătorilor din meciul ce opune dublul suedez Johan Brunstrom / Andreas Siljestrom perechii Andrej Martin (Slovacia) / Hans Podlipnik-Castillo (Chile).

Alte știri din Tenis de câmp