Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: La baionetă spre optimiMircea Rosca / SportPictures.eu
08 Iul 2017

Wimbledon: La baionetă spre optimi

Un nou meci solicitant pentru Florin Mergea și Aisam-Ul-Haq Qureshi, o nouă victorie savurată binemeritat de favoriții numărul 14 ai tabloului de dublu. Trei ore și 23 de minute a durat partida de pe terenul numărul 8 încheiată cu scorul de 5-7, 7-5, 6-3, 7-6 (5) în favoarea perechii româno-pakistaneze în fața austriecilor Julian Knowle și Philipp Oswald, succesul oferindu-le acces în rândul ultimelor 16 perechi care se vor lupta pentru trofeu.

Meciul a fost unul strâns pe tot parcursul său. Austriecii au ținut trena mult mai bine cotaților lor adversari și după ce au salvat două mingi de set în ghemul 10 au reușit break-ul în ghemul imediat următor și au închis în favoarea lor primul set după un nou hold. Florin și Aisam au taxat, însă, greșelile de pe finalurile de set 2 și 3 și punându-și în valoare experiența superioară au obținut exact ceea ce aveau nevoie pentru a face diferența și a trece în avantaj la seturi. Echilibrul a fost mai pregnant în setul al patrulea, în care doar tiebreak-ul i-a putut departaja pe învingători, Florin și Aisam deschizându-l și închizându-l cu câte un minibreak.

Ajunși în optimile de finală, cei doi îi vor întâlni luni pe favoriții numărul 4, polonezul Lukas Kubot și brazilianul Marcelo Melo.

Alte știri din Tenis de câmp