Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Înfrângere amară pentru Tecău și RojerAFP / Mediafax Foto
09 Iul 2019

Wimbledon: Înfrângere amară pentru Tecău și Rojer

Meci titanic în sferturile de finală ale probei de dublu masculin între Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, cotați drept capi de serie numărul 5, și favoriții numărul 2 ai tabloului, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Spectatorii prezenți în tribuna terenului numărul 2 au asistat la o luptă întinsă pe durata a nu mai puțin de 4 ore și 32 de minute tranșată în cele din urmă de perechea sud-americană cu scorul de 6-4, 3-6, 6-7 (8), 6-4, 11-9. Înfrângerea la limită este cu atât mai amară pentru Horia și Juls din moment ce ei au ratat nu mai puțin de cinci mingi de meci la 6-5 și 7-6 în setul decisiv, iar la 9-9 au condus cu 40-15 și au cedat break-ul decisiv pentru soarta partidei.

Așadar, ei pun capăt participării la această ediție a turneului cu câte 360 de puncte de clasament acumulate de fiecare și un cec comun în valoare de 67.000 lire sterline, consolidându-și în același timp poziția a 5-a în clasamentul ATP Race de dublu.

Alte știri din Tenis de câmp