Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Horia își încheie participarea la LondraAFP / Mediafax Foto
03 Iul 2014

Wimbledon: Horia își încheie participarea la Londra

Horia Tecău și Sania Mirza și-au încheiat prematur parcursul pe tabloul probei de dublu mixt după ce au fost învinși astăzi de perechea formată de britanicul Jamie Murray și australianca Casey Dellacqua. Meciul s-a disputat pe terenul central imediat după semifinala Simonei Halep, a durat 80 de minute și s-a încheiat cu scorul 7-5, 6-3.

Perechea româno-indiană a pornit mai bine meciul, detașându-se la 4-2 în primul set, însă adversarii au răsturant situația și au trecut la conducere cu 5-4, pentru ca mai apoi să facă break-ul decisiv în ghemul 12. Cu avantajul înregistrat pe tabelă, Murray-Dellacqua au trebuit să facă față unui joc ofensiv în debutul setului secund, dar au rezistat cu bine și au trecut chiar la conducere cu 4-1. Nevoiți să vină din spate și în acest set, Horia și Sania nu au reușit să recupereze break-ul cedat și s-au văzut învinși în două seturi.

Cei doi părăsesc Wimbledonul cu un cec în valoare de 5.600 de lire sterline.

Alte știri din Tenis de câmp