Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Wimbledon: Hănescu, vizită scurtăAFP / Mediafax Foto
23 Iun 2015

Wimbledon: Hănescu, vizită scurtă

Într-un meci reportat din programul de ieri al calificărilor probei de simplu masculin, Victor Hănescu a pierdut întâlnirea cu Nikoloz Basilashvili. După o oră de joc, georgianul clasat pe locul 153 ATP și-a adjudecat victoria cu scorul 6-4, 6-2.

Primul set a fost decis de un break făcut în primul ghem al partidei, Victor fiind nevoit să alerge pentru a recupera handicapul. În ghemul 8 el a avut patru șanse de a egala situația pe tabelă, dar adversarul său a revenit și a dus scorul la 5-3, apoi pe următorul serviciu a închis setul cu un ghem alb.

În actul secund echilibrul s-a rupt definitiv odată cu break-ul făcut de georgian în ghemul 5 la prima șansă ivită, la care Victor nu a avut o replică pe măsură chiar dacă a ținut aproape în ghemul următor. Mai mult, el a cedat serviciul și în ghemul 7, iar meciul a fost închis la serviciu de georgian.

De pe locul 194 ATP, Victor părăsește ediția 2015 a Wimbledon-ului, poate ultima la care a participat în calitate de jucător.

Alte știri din Tenis de câmp